ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

27.11.06 N 1051


Про лiквiдацiю та створення окремих митних органiв

     На виконання наказу Держмитслужби України вiд 15.09.06 N 785 "Про створення регiональних митниць та припинення деяких митних органiв" i вiдповiдно до статей 15, 16 Митного кодексу України наказую:

     1. Лiквiдувати Мостиську, Рава-Руську та Яворiвську митницi. Ранiше встановленi коди Мостиської 20700, Рава-Руської 20300 та Яворiвської 21000 митниць вважати недiйсними. Процедуру лiквiдацiї розпочати з 01.12.06.

     2. Визначити зоною дiяльностi Захiдної регiональної митницi Львiвську область.

     3. Керiвництву Мостиської, Рава-Руської, Яворiвської митниць:

     3.1. У встановленому законодавством порядку надати пропозицiї Держмитслужбi щодо складу комiсiї з питань лiквiдацiї митницi й органiзувати її дiяльнiсть згiдно iз законодавством.

     3.2. Провести консультацiї з профспiлковою органiзацiєю митницi вiдповiдно до вимог частини другої статтi 494 Кодексу законiв про працю України й частини третьої статтi 22 Закону України "Про професiйнi спiлки, їх права та гарантiї дiяльностi".

     3.3. Забезпечити дотримання законодавства про працю при здiйсненнi заходiв на виконання цього наказу.

     4. Створити й пiдпорядкувати Захiднiй регiональнiй митницi:

     митний пост "Краковець", установивши йому код 20908 00 00.

     митний пост "Мостиська", установивши йому код 20909 00 00;

     митний пост "Рава-Руська", установивши йому код 20910 00 00;

     5. Установити Захiднiй регiональнiй митницi граничну чисельнiсть 1113 одиниць.

     6. Начальнику Захiдної регiональної митницi в мiсячний строк:

     6.1. Надати обґрунтованi пропозицiї щодо:

     структури митних постiв i структурних пiдроздiлiв у зонi дiяльностi митницi - Департаменту органiзацiї митного контролю;

     структури, штатного розпису та кошторису митницi з урахуванням вимог цього наказу - Фiнансово-економiчному управлiнню;

     структурних пiдроздiлiв Служби боротьби з контрабандою та митної варти в складi митних постiв, що створюються цим наказом, - Департаменту органiзацiї боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил.

     6.2. Проiнформувати суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi й громадян у зонi дiяльностi митницi про змiни, передбаченi цим наказом.

     7. До окремого розпорядження Держмитслужби ранiше встановлений порядок роботи митниць, що лiквiдуються, залишити незмiнним.

     8. Регiональнiй iнформацiйнiй митницi (Копосов С.А.) забезпечити унесення потрiбних змiн до вiдповiдних програмно-iнформацiйних комплексiв Єдиної автоматизованої iнформацiйної системи Держмитслужби України.

     9. Департаменту ресурсного забезпечення, капiтального будiвництва та експлуатацiї об'єктiв митної iнфраструктури (Сенкевич-Давидець Н.М.) забезпечити виготовлення та вчасну видачу вiдповiдної кiлькостi матриць i пуансонiв до особистих митних забезпечень.

     10. Департаменту органiзацiї митного контролю (Сьомка С.М.) забезпечити внесення змiн до Класифiкатора митних органiв та їх структурних пiдроздiлiв, затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 26.04.06 N 335 (зi змiнами й доповненнями).

     11. Прес-службi (Скрябiн В.В.) забезпечити висвiтлення цього наказу в засобах масової iнформацiї.

     12. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Голови Служби Черкасського Р.А.

Голова Служби О.Б.Єгоров